Huvudsida > MOTORER OCH TILLBEHÖR
MOTORER

En modern port som styrs med en applikation eller fjärrkontroll är nu standard. Därför har vi förberett ett exklusivt erbjudande för att automatisera din garageport, infartsgrind, rullport eller rulljalusier. Högkvalitativa enheter för portar av sådana märken som Somfy eller Kraftmaster är en garanti för trygghet i många år. Skriv till oss vilken port du vill automatisera och vi väljer rätt enhet.

STYRNING

En motor är nu vald så nu är det tid för den coola kontrollenhet, vi har vad du behöver, moderna kontrollenheter med möjligheter som glädjer. Ett exempel är Proline styrenhet för rullportar, den är robust och mångsidig och mycket attraktiv när det gäller pris. Behöver du en applikationskontroll eller en modern fjärrkontroll? Inget problem, skriv till oss, vi har dem alla i lager!

TILLBEHÖR

Vi vet hur svårt det är att ersätta en skadad vev eller gångjärn för porten, för att inte tala om att byta panelen där din granne tyvärr körde in :)) Vi har därför vårt magasin fyllt med allt från tillbehör till färdiga portar. Oavsett tillfälle kommer vi vara hjälpsamma med snabb service och inga överdrivna priser, vi kommer alla att vara nöjda efter ett gott samarbete. Snabb service är ditt privilegium, med Polfendo blir det enkelt

Kontaktformulär
Ange kontrollokoden ovan.